O nama

Mi smo mala, obiteljska uzgajivačnica, živimo u kući s dvorištem, a naši psi su ravnopravni članovi obitelji, žive s nama u kući, slobodno se igraju na dvorištu, idu redovito u šetnje, druže se s drugim psima, osobito s kavalirskim društvom koje smo nedavno “okupili” i često se družimo u gradu Varaždinu.

U kavalire smo se zaljubili još prije nekoliko godina kada smo na dječje inzistiranje istraživali koja bi nam pasmina najbolje odgovarala, ali smo tek 2012. godine konačno odlučili nabaviti svojeg prvog kavalira. Iako smo se zajednički složili da će to biti mala slatka blenica (blenheim boja) nismo mogli odoljeti jednoj predivnoj i posebnoj ruby kujici, našoj Ruby. Ajka House of Godinich (Ruby) došla je u naš dom u proljeće 2012. i potpuno nas osvojila i izgledom i karakterom tako da smo uskoro poželjeli još jednu kavalirsku princezu.

Druga naša kavalirka Minnie (blenheim) stigla je već oko Božića iste godine kao zakašnjeli božićni poklon. Kako je rasla postajala je sve ljepša pa smo je odveli i na nekoliko izložbi na kojima je odlično ocijenjena i visoko rangirana. Tada smo odlučili da ćemo našim kavalirskim princezama omogućiti i da u budućnosti imaju pokoje leglo.

Kanas Dolly (tricolor) došla je 2013. godine iz Maribora, opet kao zakašnjeli poklon, ali ovaj puta za rođendan. Mala zvrkava trikolorka ubrzo se pokazala vrlo perspektivnom u izložbenom ringu te je za nepunih godinu dana zatvorila dva juniorska šampionata – hrvatski i srpski.

Sve naše princeze imaju uzgojne dozvole, redovite  zdravstvene preglede – srce, oči, patele te  DNK testove  na CCDE i EFS. Želja nam je uzgojiti zdrave, lijepe i sretne kavalire koji će uljepšati nečiji dom i život svojim vedrim duhom i beskrajnom ljubavlju i privrženošću.

Budući da je svakom uzgajivaču cilj uzgojiti vlastitu liniju pasa, iz svog smo uzgoja ostavili dvije prekrasne ženkice – Velvet Soulmate Caramel Candy –  kraće Candy te našeg najmlađeg člana čopora – Magnoliju Velvet Soulmate tj. Maggie. S njima će se, nadamo se, naš uzgoj nastaviti …

2017. smo iz legla E ostavili i Ebony, našu mladu izložbenu nadu, koja je u samo godinu dana uspjela zatvoriti dva šampionata ( mladi i zreli).

2018. se našem timu pridružuje i prvi mužjak, Gabriel ( iz njemačke uzgajivačnice Vom Netzer Althof).

Iste godine dolazi nam i Minniena unučica Little Lianna Spirit Like The Wind, kćer Minniene kćeri iz prvog legla, Thumbeline.

2019. iz legla H ostavljamo Magginu kćer Honey.